SPRAWOZDANIA I INFORMACJE - Szczepański, Maciej; Szymańska, Agnieszka (My University, 2011)
Uroczystość jubileuszu 70 urodzin prof. dr. hab. dr. h.c. Andrzeja J. Szwarca (Maciej S z c z e p a ń s k i), s. 221-223; Ruchome Warsztaty Sekcji Kół Naukowych Polskiego Towarzystwa Socjologicznego (Agnieszka S z y m a ń s k a), s. 223-224
REPORTS AND INFORMATION