Witold Grzesiewicz Afryka utrwalona I: Mój pobyt w Kongo (1929-1938), Małgorzata Grzesiewicz-Sałacińska, red. Afryka utrwalona II: Karty pocztowe Kazimierza Zagórskiego z kolekcji Witolda Grzesiewicza - Zajas, Paweł (Department of Dutch and South African Studies, Faculty of English, 2011)
Review of: Witold Grzesiewicz Afryka utrwalona I: Mój pobyt w Kongo (1929-1938) Warszawa: Wydawnictwo Gondwana, 2009. 191 pp. ISBN: 978-83-928264-1-5 Małgorzata Grzesiewicz-Sałacińska, red. Afryka utrwalona II: Karty pocztowe Kazimierza Zagórskiego z kolekcji Witolda Grzesiewicza Warszawa: Wydawnictwo Gondwana, 2009. 131 pp. ISBN: 978-83-928264-1-5
Keywords: review; recenzja