PROBLEMY Z POJĘCIEM NORMATYWNOŚCI TEKSTU AKTÓW PRAWNYCH - Wróblewski, Bartłomiej; Zajęcki, Maurycy (Wydział Prawa i Administracji UAM, 2012)
Uwagi recenzyjne i polemiczne po lekturze pracy Małgorzaty Ewy Stefaniuk Preambuła aktu normatywnego w doktrynie oraz w procesie stanowienia i stosowania polskiego prawa w latach 1989-2007, Warszawa 2009
Keywords: review article; artykuł recenzyjny