PRZEGLĄD PIŚMIENNICTWA - Hołowiński, Jan T. (Wydział Prawa i Administracji UAM, 1999)
Janusz Gilas, Prawo międzynarodowe gospodarcze (na okładce: Międzynarodowe prawo gospodarcze), Wyd. Branta, Bydgoszcz 1998, ss. 268.